Off-road

AANMODDEREN !!!
996 km off-road door Nederland
Na een keer offroad rijden ben je verkocht. Het is uitdagend, spannend en ook fysiek. De snelheid ligt meestal laag, omdat je al je aandacht nodig hebt voor het pad. Waar liggen de obstakels en hoe stuur ik er langs? En je houdt natuurlijk een tempo aan waarmee je de boel heel houdt. Maar het mooiste van offroad rijden is toch wel dat je op plekken komt waar je nog nooit bent geweest. Mooie plekjes in Nederland, midden in de natuur. Plekjes ook waar je door natuurgenieters niet
wordt weggekeken met je motor, want de route is van de eerste tot de laatste meter legaal. De routes rijden we met de GPS op het stuur, volgens een track.
LEGALE OFF ROAD
Omdat we de boel niet voor anderen willen verzieken én omdat we rekening

 houden met de omgeving waarin we rijden, hebben we extreem veel tijd gestoken in het speuren naar paden waar je met de motor nog off-road mag rijden. En dat is gelukt: dik 900 kilometer motorlol ligt in het verschiet. Het hele traject knippen we op in zes deelroutes. Dus in de komende zes nummers (Promotor) kun je een route verwachten. En we nodigen je van harte uit mee te rijden. Wel hebben we het aantal deelnemers per tocht gemaximeerd op 20 motoren.
MET CURSUS
De routes hebben we zo uitgezet dat ze te doen zijn voor zware allroads als de Super Ténéré, GS en Multistrada. Sterker: deze fietsen zien we liever aan de start dan lichte enduro’s en crossers. Maar laten we stellen dat de ondergrens ligt bij 600cc. Dus Ténéré’s en Transalpen zijn ook welkom. Tijdens de route krijg je de fijne kneepjes van het offroad rijden bijgebracht door Vincent Gaus en Jan Kremers, ANWB motor-instructeurs.