Promotor-trainingen

 Het nieuwe overzicht voor 2020.     

Tevens een overzicht van de bergtrainingen, dit zijn 3 of 4 daagse cursussen.

                                MotorNl- rijvaardigheids trainingen.

MotorNl-Basistraining

Even het heerlijke gevoel van vrijheid opsnuiven, het asfalt is voor jou !! Maar let op, je routine heeft de afgelopen maanden behoorlijk ingeboet.

Die bocht die je in oktober nog zo soepel nam,

lijkt nu wel heel anders te liggen. Als je jezelf herkent in deze situatie is de Promotor-Basistraining je op het lijf geschreven. Nieuw in de training is het (anti-)slipgedeelte. Op een Promotor-motor met zijwiel

en wordt het blokkeren van voor –en achterwiel geoefend. Ook ervaar je het verschil tussen een motor met en zonder ABS.

Onderdelen: theorie en uitleg, weg-rijcontrole (Borvass), motorgymnastiek. halve draai, obstakels wip en slalom, remmen op stroef, nat en glad wegdek en bochten rijden.

De training duurt van 9.00 tot 16.30 uur.

kijk op; www.motor.nl

 

MotorNl-Openbare wegtraining

Lang niet alle ongelukken gebeuren omdat de motorrijder zijn motor niet onder controle had. De matige tot slechte zichtbaarheid in het verkeer doet motorrijders de das om. Maar ook de onbekendheid met de motor van andere verkeersdeelnemers is vaak de oorzaak van een ongeval.

Om jezelf zichtbaar te maken op de openbare weg hebben we de Promotor-Openbare wegtraining ontwikkeld. In de training ligt de nadruk op verkeersinzicht, anticiperen en risicovermijding.

Onderdelen: kijk- en waarnemingstechniek, anticiperend rijden, verkeersinzicht en het kiezen van de juiste te volgen lijn in bochten, afstand houden, plaats op de rijbaan en het rijden in een groep.

De training duurt van 9.00 tot 16.30 uur.

 

 

MotorNl- Basis+training

De Promotor basis+training is een training voor gevorderde motorrijders. In het ochtendprogramma ben je bezig met de beheersing van je motor op een echt hoog niveau. In het middagprogramma ben je druk met het oefenen van remmen en bochten rijden.

Onderdelen: kort bochtenwerk, slalom rijden, op een wip rijden, tempokeuze in relatie tot bochten en de te rijden lijn, kijktechniek en de beperking van de waarneming bij verschillende snelheden, remtechniek op hoge snelheid, uitwijken, noodsituaties in een bocht, bermvlucht en gevorderden bochtentechniek.

De training duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Remmen- remmen/uitwijken/ uitwijken middels een stuurimpuls

Afsluitend, een serieuze bochtentraining.

Kijk op;  www.motor.nl

MotorNl-Regentraining!!!

Alle oefeningen worden gedaan op natte ondergrond.

Remmen/remmen uitwijken, remmen op een slipplateau (Promotor-motoren).

Uitgebreide bochtentraining.

Kijk op;  www.motor.nl

Dit alles voor een zeer scherpe prijs!