RMT

Regionale Motorvaardigheids Training

Haal méér uit je rijbewijs!

data RMT Trainingen bekend!

Betere beheersing, meer plezier!
Motorrijden is een geweldige hobby. Maar je geniet het meest wanneer je vertrouwen hebt in je eigen beheersing. Samen met een goed inzicht verhoogt dat je plezier enorm. Natuurlijk wordt er al bij de opleiding voor het A-rijbewijs de nodige aandacht aan deze onderdelen gegeven. Maar wil je ook daarna je vaardigheden verder ontwikkelen, dan is een RMT (Regionale Motorvaardigheids Training) een absolute aanrader. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om in je eigen omgeving te worden gehouden.

 

Echte praktijkcursus
De RMT is een ééndaagse praktijkcursus die door speciaal opgeleide KNMV instructeurs gegeven wordt. Deze gediplomeerde A-instructeurs hebben naast het KGI (KNMV Gediplomeerd Instructeur) bovendien het aanvullende RMT certificaat gehaald. Dat betekent een garantie voor een kwaliteitstraining, die niet alleen uiterst leerzaam, maar ook gewoon erg leuk is om te volgen. Tijdens de cursusdag krijg je een pittige training met je eigen motor. Je begint om negen uur ’s ochtends en gaat door tot ongeveer half vijf. Samen met twee andere cursisten ben je daarbij de hele dag intensief met je motor en het motorrijden bezig.

 

Mooi meegenomen
Angst voor schade hoef je niet te hebben, want wanneer je motor niet ouder is dan 10 jaar, is het mogelijk om een dagvezekering af te sluiten. In geval van schade hoef je niet je eigen verzekering aan te spreken en krijg je dus ook geen problemen met de no-claim korting. Heb je overigens je motor bij de KNMV Verzekering verzekerd, dan krijg je wanneer je de RMT cursus gevolgd hebt, twee jaar lang een extra korting van 10% op de ‘Ride’ polis. Ook andere vezekeraars (Unigarant, Winterthur en Londen Verzekering) kennen aantrekkelijke kortingen of auto-motor-combinatieplan. Onder bepaalde voorwaarden kan dezelfde korting van de auto ook op de motor gezet worden (en andersom). Bij Winterthur kan je ook op basis van het aantal jaren in het bezit zijn van het motorrijbewijs extra treden krijgen.
Voor meer informatie van motorverzekering en kortingen kunt u kijken op www.woukosnijder.nl

De kosten voor deze RMT cursus met eigen motor bedraagt € 160,00 per persoon incl. certificaat, naslagboekje en een heerlijke lunch. (www.woukosnijder.nl)